Tamsios stambios bulgur kruopos BURCU

5.20€

Netrukus

- +
  • PRIEINAMUMAS PREKĖS NETURIME
  • Pakuotė 1000g
Tamsios bulgur kruopos yra gaminamos iš raudonųjų kviečių bezostaja arba golia. Jos yra minkštesnės bei turi stipresnį skonį nei šviesios bulgur kruopos. Taip pat pasižymi didesniu skaidulinių medžiagų kiekiu. Kaip paruošti bulgurą? Pakepinkite svogūną, sumaišykite jį su pomidorų pasta, užberkite druskos Ir pipirų. Nuplautas bulguro kruopas sudėkite į keptuvę ir trumpai pakepinkite kartu su svogūnais. Užpilkite kruopas virintu vandeniu (1 stiklinei kruopų reikalinga 1½ stiklinės karšto vandens) ir, užvirus, troškinkite ant lėtos ugnies 10-12 min., kol visas vanduo išgaruos.
Sudėtis: tamsios kviečių kruopos. 100g produkto energinė/maistinė vertė: energinė vertė: 357kcal/1514kJ; riebalai: 0,3g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 78,0g); angliavandeniai: 55,8g (iš kurių cukrų 2,2g); baltymai: 11,5g; druska: 0,06g. Kilmės šalis: Turkija.
Netrukus